Біля села на полі підірвалися двоє трактористів: один чоловік загинув. ФОТО

0
Біля села на полі підірвалися двоє трактористів: один чоловік загинув. ФОТО
Неподалік села Лепетиха Березнегуватської громади двоє трактористів підірвалися на касетному снаряді. Внаслідок вибуху один чоловік загинув на місці.

Про це повідомляє начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

За його словами, двоє трактористів приїхали на поле, аби заготовити на зиму для худоби солому. В якусь мить один із селян наступив на касетний снаряд, що лежав на полі, і небезпечний пристрій здетонував.

Внаслідок вибуху чоловіки отримали мінно-вибухові травми тіла. 48-річний потерпілий помер на місці події, іншого доставили до медичного закладу.

"Вкотре звертаюсь до громадян, будьте максимально уважні та обережні, особливо в тих населених пунктах, які піддавалися активним обстрілам. При виявленні небезпечних вибухових предметів одразу телефонуйте 102", - наголосив Шайхет.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні