Під час купання у річці потонула 11-річна дитина

0
Під час купання у річці потонула 11-річна дитина
27 липня, в одному із сіл Запорізької області під час купання у Дніпрі потонула 11-річна дівчинка. Рятувальники дістали тіло дитини з води.

Про це повідомили у ДСНС Запорізької області.

За даними рятувальників, трагедія сталася на річці Дніпро, в одному із сіл Запорізького району. Там дитина разом із друзями купалася у воді без нагляду дорослих.

Через сильну течію дівчинку почало заносити у воду, а згодом вона зникла з поля зору. На місце події викликали рятувальників.

«Водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення обстежили 1000 кв. м акваторії річки, виявили тіло дитини на дні, доставили його на берег та передали поліції для проведення судмедекспертизи», - йдеться у повідомленні.

Обставини трагедії розслідує поліція. Рятувальники також нагадали, що через війну Росії проти України в Запорізькій області заборонено відпочивати на воді, оскільки існує загроза терористичних ударів з боку РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні