Під час ремонту з 7 поверху квартири випав чоловік та загинув. ФОТО

0
Під час ремонту з 7 поверху квартири випав чоловік та загинув. ФОТО
В Чернівцях в одній із новобудов стався нещасний випадок. Чоловік проводив ремонти в квартирі на 7 поверсі і випадково випав із вікна. Тіло вже без ознак життя знайшли під під'їздом випадкові перехожі. Поліція Чернівців розпочала перевірку за фактом смерті людини.

Про це пише ZAXID.NET.

Про мертвого чоловіка, який, вочевидь, випав з вікна багатоповерхового будинку на вулиці Щербанюка в поліцію повідомили місцеві жителі. Нещасний випадок трапився вранці 27 липня.

«До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що під під'їздом багатоповерхового будинку в Чернівцях, виявили невідомого чоловіка без ознак життя. На місці працювали співробітники Чернівецького районного управління поліції та Управління карного розшук ГУНП. Поліцейські попередньо з’ясували, що загиблий – 53-річний житель Чернівців», – повідомили ZAXID.NET в поліції Буковини.

Поліцейські встановили, що чоловік в одній із квартир здійснював ремонт та з власної необережності випав з вікна 7 поверху. Відомості про подію внесені до ЄРДР за правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Тіло загиблого направили на експертизу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні