40-річного чоловіка, якого шукали кілька днів, знайшли мертвим

0
40-річного чоловіка, якого шукали кілька днів, знайшли мертвим
У річці Случ на Рівненщині виявили тіло 40-річного потопельника. Відомо, що він перебував у розшуку як безвісти зниклий. Попередньо, на його тілі не виявили слідів насильницької смерті.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

Тіло чоловіка виявили у річці Случ неподалік міста Сарни близько 17:30 у середу, 26 липня.

«Співробітники восьмої державної пожежно-рятувальної частини ДСНС за допомогою рятувального човна підняли тіло людини на поверхню. Ті­ло дос­тавле­но для проведення судово-медичної експертизи», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у коментарі ZAXID.NET у прес-службі поліції Рівненщини, особу загиблого вже встановили: ним виявився 40-річний житель Сарн, який від 25 липня був у розшуку як безвісти зниклий.

При поверхневому огляді слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. Точні причини його смерті встановлять на судмедекспертизі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні