Сьогодні на Волинь привезуть тіла двох загиблих Героїв. ФОТО

0
Сьогодні на Волинь привезуть тіла двох загиблих Героїв. ФОТО
У четвер, 27 липня, на Волинь «на щиті» повернеться полеглий Герой Омар Кузьмук.

Про це повідомляє Іваничівська громада.

Жителів громади просять гідно зустріти Героя та створити коридор пошани.

Кортеж вирушить 10:00 год. з міста Володимир та буде рухатися таким маршрутом: села Соснина, Менчичі, Мишів, Древині, в Іваничах по вулицях: Заводська, Валова, залізнична площа, Грушевського, Банківська, Лесі Українки, Миру – до будинку загиблого військовослужбовця, де орієнтовно о 11.00 годині розпочнеться поминальна панахида.

Від будинку загиблого Героя скорботний кортеж буде рухатись по смт Іваничі вулицями: Миру, Лесі Українки, Банківська, Незалежності, Дружби до храму Стрітення Господнього Української греко-католицької церкви смт Іваничі, де о 12:00 год. відбудеться чин похорону.

Відтак поминальна панахида за загиблим Героєм завершиться погребінням тіла на цвинтарі смт Іваничі.



На Донеччині загинув 46-річний Герой з Волині Андрій Іщик.

Про це повідомив Маневицький міський голова Олександр Гаврилюк.

24 липня 2023 року під час ведення бою з ворогом на Донеччині загинув 46-річний маневичанин Андрій Андрійович Іщик, який гідно захищав рідну країну від навали рашистів і загинув, як справжній патріот та достойний син України.

Непоправна втрата для дружини, двох синів, рідних.

«В цю гірку мить розділяю важке горе з рідними та схиляю голову в скорботі.. Вічна та світла пам’ять Герою!» - каже міський голова.

Орієнтовно у четвер, 27 липня, зранку зустрічатимуть полеглого воїна. Про час зустрічі автомобіля з тілом, про дату та час поховання буде повідомлено згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні