На автовокзалі у 44-річного чоловіка трапилася клінічна смерть

0
На автовокзалі у 44-річного чоловіка трапилася клінічна смерть
Випадок стався на автовокзалі у Вараші, де чоловіку стало погано. Коли прибули медики, вони діагностували клінічну смерть.

Про це повідомили в екстреній медичній допомозі міста Вараш.

25 липня о 07:32 на лінію 103 надійшов виклик, що на автовокзалі погано чоловіку. За вказаною адресою було негайно скеровано лікарську бригаду Вараської підстанції швидкої медичної допомоги. При прибутті працівники екстренки констатували клінічну смерть в чоловіка 44 роки.

Лікар, фельдшер та водій одразу ж розпочали проводити реанімаційні заходи. Завдяки оперативним та злагодженим діям бригади "швидкої" вдалося відновити життєдіяльність пацієнта.

"Бригада "швидкої" надала комплексну медичну допомогу відповідно до протоколів МОЗ: усунула можливі зворотні причини смерті та транспортувала 44-річного чоловіка у Вараську багатопрофільну лікарню", – йдеться у повідомленні.

Медики закликають громадян: якщо ви стали очевидцем проведення реанімаційних заходів в громадському місці, прохання не заважати медпрацівникам, не відволікати та не надавати власні поради, що стосуються правильності дій працівників. Адже це суттєво впливає на виконання професійних обовʼязків та відволікає бригаду. Таким чином ви можете лиш нашкодити потерпілій особі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні