У російської армії виникають реальні проблеми: що сталося

0
У російської армії виникають реальні проблеми: що сталося
У Росії загострюються проблеми зі стратегічними бомбардувальниками, які окупанти використовують для ударів по території України, через міжнародні санкції та нестачу комплектуючих.

Про це повідомляє речник Генштабу Збройних сил Андрій Ковальов у телемарафоні.

"У російських окупантів через міжнародні санкції виникають реальні проблеми з озброєнням, насамперед з військовими літаками", - зазначив речник.

За його словами, на авіабазі Ханська окупанти розпочали підготовку, яка триватиме 6 місяців, для пілотів екіпажів літаків Ту-22 М3 та Ту-95 МР.

Головною причиною, за словами Ковальова, стали проблеми з продовженням регламенту льотної придатності літаків, насамперед Ту-22 М3, більшість з яких мають бортові системи, що вислужили свій ресурс.

"Нових комплектуючих росіяни не можуть купити закордоном, а самі вже давно не виробляють такі деталі, тому такі літаки не можуть далі безпечно експлотуватися", - додав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні