Нардепа від «Слуги народу» помітили на курорті на Мальдівах

0
Нардепа від «Слуги народу» помітили на курорті на Мальдівах
Заступника голови парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа від «Слуги народу» Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на Мальдівах.

Про це із посиланням на джерела повідомляє «Слідство.Інфо».

Журналісти видання, щоб перевірити інформацію, зателефонували до мальдівського готелю за телефоном, вказаним на сайті: там підтвердили, що Арістов був їхнім гостем, але вже виселився.

Діалог з ресепшненом готелю:

Журналіст: За нашою інформацією, Юрій Арістов зареєструвався у вашому готелі. Можливо, він був вашим гостем минулого тижня?

Waldorf Astoria Maldives: На даний момент він не у готелі.

Ж.: Можливо, ви можете перевірити, що він виїхав з готелю?

WA: Так, вони виїхали.

Waldorf Astoria Maldives – це 5-зірковий курорт, розташований на найбільшому острові Мальдів. Вартість проживання на двох за одну ніч у цьому мальдівському готелі, за даними сервісу Booking.com, варіюється від 100 тисяч гривень за віллу на пляжі з басейном та двоспальним ліжком та до 323 тисяч гривень за віллу з двома спальнями та басейном.

Особисто Арістов не коментував цієї інформації. Його прессекретарка не змогла сказати журналістам, де знаходиться депутат. Дружина нардепа повідомила, що він був у Вільнюсі, а також додала, що «має своє особисте життя, а чоловік — своє».

Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія вже відреагував на скандал: він заявив, що ініціює питання призупинення членства Арістова у фракції, а також перевірить усю інформацію. Якщо факт відпочинку Арістова на Мальдівах підтвердиться, Арахамія обіцяв вимагати його виключення із комітету та складання повноважень нардепа.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні