Інспектора митного поста затримали на хабарі

0
Інспектора митного поста затримали на хабарі
У суботу, 22 липня, СБУ та поліція затримали на хабарі інспектора митного поста «Краківець» Львівської митниці. За версією правоохоронців, він збирав по 200 євро з кожного авто за безперешкодне митне оформлення товарів.

Про це пише ZAXID.NET.

Як розповіли в прокуратурі Львівщини, інспектор митного посту Львівської митниці систематично вимагав та одержував хабарі. Сума неправомірної вигоди становила 200 євро з одного транспортного засобу.

«У разі відмови сплатити кошти, осіб очікували штучні перешкоди при здійсненні митного оформлення та їх особистих речей. Також у власників авто виникали б проблеми із перевезенням посилок з країн Європи», – повідомили в прокуратурі.

Правоохоронці затримали співробітника митниці на гарячому під час отримання ним чергового платежу.

Йому повідомили про підозру за хабарництво (ч. 3 ст. 368 ККУ). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Правоохоронці не розголошують, де відбулося затримання. За даними ZAXID.NET, за хабарництво затримали інспектора митного поста «Краківець».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні