На кордоні з Білоруссю за останній тиждень ЗСУ зруйнували 5 доріг

0
На кордоні з Білоруссю за останній тиждень ЗСУ зруйнували 5 доріг
Україна продовжує захищати кордони з Білоруссю, щоб не допустити вторгнення військ з північного напрямку. Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що було зроблено за останній тиждень.

Про це пише ВСН.

Було зруйновано п’ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з білоруссю. Утворено понад 60 лісових завалів, які заміновано. Закладено понад 2,5 тис. протитанкових мін. Крім того, на постійній основі щотижня відбуваються тренування особового складу.

Ці заходи проводяться, щоб захистити північні кордони від противника. Генерал наголосив, що прибуття вагінерів не лякають нашу армію та ніяк не вплинуть на нашу армію і бойовий стан на півночі держави.

"Нас не треба лякати, бо ми знаємо, чим потрібно займатися й робимо все для того, щоб ворожі розвідувальні диверсійні сили не змогли успішно діяти на території України, зокрема, на Київському напрямку в Чорнобильській зоні", - сказав Наєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні