У Волинській області поховали трьох молодих військових. ФОТО

0
У Волинській області поховали трьох молодих військових. ФОТО
Днями вкотре головну площу Рожища розривали плач та ридання, бо на почесному місці у сквері Борцям за волю та незалежність України жителі громади прощалися з молодим Героєм Дмитром Швецем з Олешкович.

Про це інформують у Рожищенській міській раді.

З перших днів війни і до останнього дня 21-річний Дмитро Швець відважно та сумлінно виконував військові завдання, за що був нагороджений Грамотою Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України.

17 липня 2023 року життя солдата Дмитра Швеця обірвалося під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області.

Навколішки зустрічали траурну процесію односельці, друзі, знайомі – всі, хто прийшов віддати останню шану Героєві.

Велелюдною була похоронна процесія до місця останнього спочинку Дмитра Швеця на сільському цвинтарі. Під звуки Державного Гімну та постріли військових рідна земля прийняла тіло Героя у свої холодні обійми.



У неділю, 23 липня, жителі села Клітицьк Камінь-Каширської громади на Волині провели в останню дорогу молодого Героя Богдана Муца.

Про це повідомляє Камінь-Каширське благочиння.

Зазначається, що вв храмі Різдва Христового с. Клітицьк духовенство Волинської єпархії УПЦ звершило чин Заупокійного відспівування загиблого Захисника України 26-річного Муца Богдана Станіславовича.

«Покійний воїн Богдан не встиг створити свою сім’ю, завадою цьому стало повномасштабне вторгнення російських загарбників на територію нашої Батьківщини рідної України. Він мужньо боровся з рашистькими нелюдями, не ховався за спини своїх побратимів і поклав своє молоде життя задля Переможного Миру Українського народу в боротьбі з окупантами. Вічна пам’ять…» - йдеться у дописі.



У неділю, 23 липня, Мар'янівська громада на Волині попрощалася із загиблим за Україну Героєм Михайлом Мітурою.

Про це повідомили у громаді.

Цього дня мама, дружина, діти, родичі, друзі, односельчани, однокласники, бойові побратими зустріли Героя та попрощалися з ним.

У громаді наголошують, що Михайло Мітура неодноразово був поранений, отримав нагороду від Президента України, загинув захищаючи нашу Батьківщину, за Україну від російського агресора.

«У ці скорботні дні вся Мар'янівська селищна територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині загиблого Героя. Прийміть щирі слова співчуття та подяки за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України та нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати дорогої, рідної людини. Світла пам’ять…» - зазначають у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні