На трасі між селами водії влаштували гонки зі стріляниною. ВІДЕО

0
На трасі між селами водії влаштували гонки зі стріляниною. ВІДЕО
На трасі Київ-Чоп поблизу Ужгорода водії влаштували гонки, під час яких виник конфлікт. Один з чоловіків вистрілив у повітря та втік. Справу розслідує поліція.

Про це написав журналіст Віталій Глагола, передає Еспресо.Захід.

За його словами, водії влаштовували гонки та дрифт із порушеннями ПДР на своїх авто прямо на трасі Київ-Чоп на відрізку між селами Холмок та Сюрте. На місце прибула патрульна поліція і перекрила трасу із двох боків заблокувавши "гонщиків" на заправці "Укрнафта". Проте частина з них покидали свої авто і втекли полями через кукурудзу.

"Один із зльоту водіїв виїжджаючи із заправки випустив обойму в повітря із вікна своєї Mazda 6. Наразі його затримали, в салоні авто виявили пістолет. Стрільцем виявився громадянин Азербайджану", – додав Глагола.

Згодом у поліції Закарпатської області повідомили, що вони затримали іноземця, який стріляв у повітря.

Правоохоронці розповідали, що вчора, 23 липня, близько 23-ої години до них надійшло повідомлення, що в селі Холмок біля АЗС велике скупчення людей та машин, чути звуки пострілів. На місці події з’ясувалося, що між водієм автомобіля "Mazda" та групою молодих людей виник словесний конфлікт, в ході якого чоловік здійснив ряд пострілів у повітря та поїхав у невідомому напрямку.

"Поліцейські орієнтували всі наряди на пошуки фігуранта та вже за декілька хвилин затримали його. Знайшли також і його автівку, яку він залишив на узбіччі дороги. Зловмисником виявився 33-річний іноземець. В його автівці слідчі виявили пістолет, попередньо шумовий, з якого він здійснював постріли", – йдеться у дописі.

Підозрюваного у хуліганстві затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Також правоохоронці перевірили і групу молодиків, з якими у підозрюваного стався конфлікт. На місці поліція виявила 33 учасників: 4 дівчат, 5 неповнолітніх та інші чоловіки віком до 27 років. Жодних заборонених предметів у них та їхніх автомобілях виявлено не було. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні