О 4 ранку у Москві пролунали вибухи. ФОТО

0
О 4 ранку у Москві пролунали вибухи. ФОТО
О 4-й годині ранку понеділка, 24 липня, жителів Москви розбудили гучні вибухи, вони лунали у різних районах міста. Пропагандисти заяви про атаку безпілотників.

Про це пише ТСН.

Вранці 24 липня моніторингові канали повідомили про низку вибухів у Москві та Московській області. Кремлівські пропагандисти одразу почали писати, що "ЗСУ знову намагаються атакувати місто".

Про гучні звуки повідомляли мешканці центру та півдня столиці. За їхніми словами приблизно о 4 ранку пролунав перший вибух, потім піднявся дим.

Пропагандистичне "видання" із посиланням на екстрені служби повідомило, що уламки безпілотника нібито були виявлені на Комсомольському проспекті в Москві. Ще один безпілотник потрапив у висотку бізнес-центру на вулиці Лихачова у столиці Росії. У центрі Москви біля місця падіння безпілотників перекрито рух. Жителі столиці скаржаться, що вони не спали від 4-ї години.

Також за інформацією російських тг-каналів, було влучання у військову казарму.

Мер Москви Сергій Собянін о 04:51 підтвердив наліт дронів на столицю Росії. Він заявив про влучання безпілотників по двох нежитлових будівлях. Один із них — бізнес-центр на Лихачова, від вибуху вилетіли шибки на верхніх поверхах. Другий удар припав на будівлю біля Міністерства оборони.

"Сьогодні (24 липня - ред.) близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань та постраждалих немає. Усі оперативні служби працюють на місці", - написав він.

Пропагандисти пишуть, що проїзд Комсомольським проспектом поки що частково перекритий, у житловій багатоповерхівці вибило шибки.

У Міністерстві оборони країни-агресорки Росії заявили про атаку на Москву. Там традиційно звинуватили у цьому Україну. Атаку у Росії назвали "терористичною".

"Вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами об'єктами на території міста Москви. Засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були пригнічені і зазнали аварії", - сказано у повідомленні.

В оборонному відомстві стверджують, що нібито внаслідок атаки по столиці Росії постраждалих та серйозних руйнувань немає.

В МЗС РФ назвали атаку безпілотників на Москву "актом міжнародного тероризму". Про це заявила прессекретар МЗС Росії Марія Захарова.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров попередив росіян, що "цього буде більшу". Варто додати, станом на 08:50 Україна офіційно не коментувала "бавовну" у Москві.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше", - йдеться у його повідомленні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні