Прем'єр-міністру Угорщини «подарували» труну через дружбу з путіним

0
Прем'єр-міністру Угорщини «подарували» труну через дружбу з путіним
У суботу, 22 липня, під приватний будинок прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана в місті Фелчут принесли дитячу труну з написом «Майбутнє угорської молоді». Цю акцію організував місцевий юрист і активіст Золтан Керестені.

Про це пише Варта1.

За словами активіста, в такий спосіб він висловив протест проти тісних відносин угорського та російського урядів. У дописі він нагадав, що в 1989 році під час повторного похорону угорського прем'єра Імре Надя, який очолював антикомуністичну революцію в 1956 році та якого стратили, Орбан сказав, що «комуністи, пов'язуючи долю Угорщини з Радянською Росією до 1990 року, взяли і заплямували майбутнє угорської молоді».

Керестені зазначив, що сьогодні угорський прем'єр зробив те саме, що й його попередники - пов'язав долю Угорщини з путінською, колишньою радянсько-російською державою.

«Саме тому у нас спостерігається економічна криза, а угорська політична еліта збагачується з кожним днем. Висока інфляція зменшує покупчу спроможність зарплат, що призводить до погіршення життя громадян, а також впливає на низький рівень охорони здоров'я та освіти», - підкреслив Золтан Керестені.

Активіст закликав угорців об'єднатися та залучити всю політичну еліту до боротьби за соціальний мир у країні. За його словами, активна участь у громадському житті та політиці може сприяти позитивним змінам.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні