Коли в Україні закінчаться дощі

0
Коли в Україні закінчаться дощі
В останній тиждень липня українцям слід готуватися до погодних гойдалок із дощами та посухами у різних регіонах. Температура повітря стане комфортнішою, але на Півдні все ще буде спекотно.

Про це пише 24 канал.

Попри те, що найближчими днями на території нашої країни не очікують сильної спеки, вона таки накриє в останні дні місяця.

З п'ятниці в Україні буде сухо
З 21 по 23 липня прогнозують мінливу погоду: вдень 21-го числа в Україні буде переважно сухо. Вітер переважатиме Західний та Південно-західний, 5 – 10 метрів за секунду, при грозах в окремих пунктах можливі шквали, 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час коливатиметься в діапазоні +13…+18 градусів, удень +24…+29 градусів, у південних областях та Криму місцями до +32 градусів.

24 липня погодні умови в Україні визначатиме антициклон. Однак він швидко зміститься на Схід і вже з 25 по 27 липня чергові атмосферні фронти спричинять дощову погоду в більшості областей.

28 – 30 липня, на тлі поля зниженого тиску збережеться ймовірність нестійкої та вологої погоди у більшості областей, окрім Півдня. Тут після 25 липня посилиться спека з максимальними денними температурами +32…+37 °С, а кількість опадів виявиться мінімальною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні