Чому варто обрати бренд Fred Perry*

0
-6
Чому варто обрати бренд Fred Perry*
Fred Perry - цей легендарний бренд походить із Великобританії, він був заснований у 1952 році. Його творцями стали два спортсмени: футболіст з Австрії Тіббі Вегнер та англійський тенісист Фред Перрі, в честь якого компанія і отримала свою назву. На початку своєї діяльності, вона займалася виробництвом еластичних стрічок від поту, які стали популярними серед тенісистів. Пізніше, компанія прийняла рішення про розширення асортименту, додавши до своєї лінійки спортивні сорочки. З поширенням професійного тенісу, багато гравців почали використовувати саме fred perry polo, та сьогодні поло вже перестало бути прив'язаним до спорту. Його популярність пояснюється елегантністю та простотою.

Як носити поло від Fred Perry



Сорочка-поло чудово поєднується з різними відтінками брюк та джинсів. В якості повсякденного образу найкраще комбінувати поло з синіми брюками, а для більш урочистих випадків можна вибрати поєднання з білими або сірими брюками. Щоб доповнити, можна вибрати кеди чи еспадрільї.

Незважаючи на широке використання, є кілька правил, які допоможуть чоловікам виглядати елегантно у поло. При покупці таких речей слід:

  • Правильно підібрати розмір. Якщо не можна просунути палець під рукав, краще віддати перевагу речі більшого розміру.

  • Враховувати зріст. При носінні на роботу чи у відпустку, сорочка-поло має сягати до середини таза. А при застібанні всередину, вона повинна утворювати легкий міхур навколо талії.

  • Вибирати відповідну ширину плечей та довжину рукава. Правильне розташування шва - на плечовій кістці, а довжина рукава може бути від середини до двох третин біцепсів.

  • Уникати виробів із великими логотипами, якщо вони не є частиною корпоративного костюма чи уніформи. Такі поло стануть більш універсальними.



Футболки-поло - універсальний одяг, який пасує багатьом стилям. Проте рішення, як поєднувати їх, у чоловіків має прийматися індивідуально. Наприклад, в стилі Casual футболка-поло оригінально замінює звичайну футболку і добре пасує до джинсів, вузьких брюк, шортів або капрі, а також кед, кросівок чи еспадріль. На більш офіційних заходах, можна вибрати спокійні тони, поєднати їх з блейзером, заправити в штани та застебнути ґудзики, залишивши верхній розстрібнутим. Для офісних комплектів можна обрати дербі взуття, а туфлі залишити на більш формальні випадки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні