Монатік розповів, від якої залежності не може позбутися вже багато років

1
Монатік розповів, від якої залежності не може позбутися вже багато років
Український співак Монатік розповів, що вже багато років намагається позбутися однієї шкідливої звички, але поки у нього не виходить. Він хотів кинути палити, але через стрес у зв'язку з війною не зміг. Артист вважає, що це дурна звичка.

Про це пише УНІАН.

"Я залежний від нікотину. Я поки не можу подолати бажання покурити цигарку. Особливо під час всього того, що зараз відбувається в Україні", - чесно зізнався Монатік в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також він висловив переживання на рахунок того, що і його діти можуть почати палити. Однак він вірить, що сини все ж підуть в їхню маму Ірину. За словами Монатіка, вона навіть ніколи не пробувала палити.

Крім того, він зазначив, що не буде лаяти дітей, якщо ті почнуть палити. Його підхід до вирішення цієї проблеми буде більш дипломатичним. Він просто розповість синам про всі негативні наслідки і буде сподіватися, що вони прислухаються до нього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на війнуна нуль там не тільки кинеш курити ай схудниш лайно сцикливе.Зелене хуйло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні