Режим путіна переживає останні місяці існування

0
Режим путіна переживає останні місяці існування
Режим російського диктатора Володимира Путіна може перебувати у стані агонії після заколоту Пригожина і проживати свої останні місяці. Навіть затяті прихильники Путіна вже розуміють, що все йде не за планом.

Про це пише УНІАН.

Ізраїльський журналіст Цві Зільбер припустив, що відправними точками для остаточного краху режиму Путіна стане втрата Кримського мосту, а тим паче окупованого Криму. Це стане летальним ударом, і навіть вкиди пропаганди про НАТО і США не зможуть пояснити це населенню. Журналіст вважає, що наступним кроком буде революція.

"Крім того це ще більше деморалізує путінські війська, які перебувають на фронті. Мовляв, заради чого вони там, якщо війна програна. У мене відчуття, що вони наразі в стані хаосу і вже не виконують нічиїх наказів", – додав він.

Крім того, існує ймовірність, що навіть близьке оточення російського диктатора задумується про закінчення розвʼязаної проти України війни та безпосередню заміну "царя".

"Моє суб'єктивне, що ми бачимо останні дні, можливо тижні-місяці цього режиму", – резюмував Цві Зільбер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні