У селі чоловік жорстоко побив жінку: вона впала в кому та померла. ФОТО

0
У селі чоловік жорстоко побив жінку: вона впала в кому та померла. ФОТО
У селищі Пісківка Київської області чоловік через ревнощі жорстоко побив співмешканку, а потім ще й почав душити. Від отриманих травм жінка впала в кому та померла в лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

"До поліції зателефонували очевидці та повідомили, що на одній із вулиць селища Пісківка виявили непритомну жінку. Як встановили лікарі, потерпіла перебувала в комі. Крім того, в неї були травми голови. Під час реанімаційних заходів у лікарні 35-річна киянка померла", – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 33-річний співмешканець загиблої. Попередньо, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він завдав потерпілій кілька ударів руками по голові, а потім почав її душити. Вчинене він аргументував ревнощами.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні