На волинському кордоні затримали трактор з контрабандними цигарками

0
На волинському кордоні затримали трактор з контрабандними цигарками
Поблизу українсько-польського кордону прикордонники Волинського загону виявили осіб, можливо причетних до незаконного переміщення до Польщі тютюнових виробів, та трактор з контрабандним крамом.

Днями, реалізовуючи оперативну інформацію щодо можливої протиправної діяльності, прикордонний патруль за 20 метрів до держрубежу помітив двох чоловіків. В ході перевірки наряд встановив, що законних підстав перебувати в цій місцевості громадяни не мали. Згодом в поле зору прикордонників потрапив трактор, водій якого, побачивши правоохоронців, здійснив розворот та продовжив рух у протилежному від кордону напрямку.

Невдовзі в результаті пошукових заходів прикордонники зупинили транспортний засіб, яким керував 51-річний житель Любомльщини. Провівши ретельний огляд трактора, військовослужбовці виявили в причепі подвійне днище. В обладнаній схованці знаходилися пакунки з тютюновими виробами. Загалом звідти наряд дістав понад 5 тисяч пачок цигарок різних торговельних марок, які ймовірно були підготовленні для незаконного переправлення до Польщі.

Чоловіків прикордонники доставили до підрозділу для з'ясування обставин правопорушення та складання адміндокументів.

Про виявлення у діях тракториста ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, охоронці кордону поінформували співробітників Нацполіції. Тютюнові вироби та транспортний засіб правоохоронці встановленим порядком вилучили.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні