В українському місті росіяни створили свій «отряд путіна» з пенсіонерок

0
В українському місті росіяни створили свій «отряд путіна» з пенсіонерок
На тимчасово окупованих територіях російські загарбники запустили пропагандистську машину на повну – зомбують і старих, і малих.

Про це повідомив мер окупованого Мелітополя Запорізької області Іван Федоров.

За його словами, окупанти:

створюють нові й нові пропагандистські медіа, щоб розповідати, як добре живеться в окупації

віджали типографію, щоб друкувати свої агітки

кожному пропонують безкоштовний пакет телевізійного обладнання, щоб дивитись тільки російські пропагандистські телеканали.

Федоров розповів, що окупанти хочуть впливати на всіх мешканців. Так, дітей відправляють в табори, де замість відпочинку вони змушені вчити історію Росії.

Молодь окупанти заганяють в мілітарні організації та молодіжні центри, які займаються «патріотичним вихованням» та пропагандою.

«Не соромляться залучати і літніх людей. У Мелітополі створили свій «отряд Путіна» з пенсіонерок, які ходять на всі можливі заходи і пропагують «русскій мір», – розповів Федоров.

Мер Мелітополя зазначив, що окупанти намагаються «промити мізки мешканцям ТОТ, надіючись, що це допоможе зберегти незаконну владу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні