На Волині керівник селищної ради за 600 євро допомагав чоловікам виїжджати за кордон. ФОТО

0
На Волині керівник селищної ради за 600 євро допомагав чоловікам виїжджати за кордон. ФОТО
Керівник селищної ради у Луцькому районі за гроші допомагав чоловікам виїжджати за кордон

Про це повідомляє поліція Волині.

Йдеться про співробітника Цуманської селищної ради, посадовець вимагав та отримував неправомірну вигоду від мешканця громади за бронювання його як військовозобовʼязаного та внесення даних до інформаційної системи «Шлях», аби чоловік міг виїжджати за кордон нібито у якості водія-волонтера, насправді ж – у власних справах.

Встановлено, що фігурант декілька разів сприяв у оформленні документів для виїзду військовозобов’язаного за кордон, за це, за період з квітня по липень, отримав понад 1000 євро.

У четвер, 13 липня, посадовця затримали на гарячому - під час отримання чергового траншу у розмірі 600 євро.

У рамках досудового розслідування слідчі провели санкціоновані обшуки за місцем проживання та перебування фігуранта, вилучено низку речових доказів.

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні