Чого бояться знаки Зодіаку

0
Чого бояться знаки Зодіаку
Астрологи склали гороскоп, де розповіли, що для кожного знаку зодіакального кола є найбільшим страхом.

Про це інформує "Апостроф".

Овен

Овен є знаком дуже волелюбним і впевненим в собі. Проте - це лише маска. Овни дуже бояться залежності від інших людей, тоді як глибоко в душі потребують підтримки близьких.

Телець

Для цього знаку найбільший страх - невизначеність. Через це Тельці починають довіряти партнерам не відразу, а через якийсь час.

Близнюки

У цього знаку серйозний страх - бути недостатньо хорошими. Близнюки розуміють, що є складними особистостями із мінливою поведінкою. Бояться, що їх не люблять за те, якими є.

Рак

Раки дуже переймаються, що їх перестануть любити. Для цього знаку треба знати, що він є цінністю для іншої людини.

Лев

Цей знак дуже хвилюється, що його принизять. У таких ситуаціях Леви демонструють свої найгірші якості.

Діва

У цього знаку фобія того, що його викриють у чомусь. Що вони не найкращі, тому постійно докладають зусиль, щоб створити хороше враження.

Терези

Терези бачать у своїх страшних снах - осуд у свій бік. Вони не хочуть, щоб про них говорили погані речі, виділяючи виключно слабкі сторони.

Скорпіон

У Скорпіона мало комплексів, проте одне вразливе місце є. Він не вважає себе достатньо розумним і талановитим. Боїться, що інші скористаються цією слабкістю.

Стрілець

Цей знак прагне подобатися усім. Йому необхідно, щоб про нього говорили тільки з кращого боку. Тому з осторогою чекає на критику та забуття своєї персони.

Козеріг

Козероги бояться дати волю своїм емоціям. Цей знак боїться відкритися, показати довіру, тому намагається зберегти максимум холоднокровності.

Водолій

Цей знак непокоїться здатися збоку невпевненим у собі, хоч у житті робить вигляд, що йому все одно, що про нього подумають. Це дуже закомплексована людина.

Риби

Цей знак не можна назвати невпевненим у собі, проте найбільше боїться, що його почнуть сприймати як належне і отримає байдужість у свій бік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні