Як на заході України утримують російських полонених. ВІДЕО

3
Як на заході України утримують російських полонених. ВІДЕО
За словами представника проєкту «Хочу жити» Віталія Матвієнка, після обміну полонені повертаються додому з від’їдженими обличчями та голлівудськими посмішками. Один з таборів для російських полонених на заході України.

Як живуть полонені окупанти розповів журналіст Юрій Бутусов.

За харчуванням полонених стежать міжнародні правозахисні організації, а в таборах діє сучасна стоматологія.

На обід в день, коли побували ЗМІ – «розсольник, кукурудзяна каша з м’ясом і салат».

За даними журналіста, на утримання одного полоненого Україна витрачає 10.000 гривень на місяць. У таборі є кімната відпочинку з ТБ, спортзал, магазин з продуктами і цигарками, а також лікар та психолог.

Працюючі полонені отримують зарплатню (у розмірі 10 гривень/день у франковому еквіваленті), можуть отримувати посилки від родичів вагою до 20 кг, дзвонити додому (телефон надається).

На офіційному Тelegram-каналі проекту «Хочу жити» йдеться: «Україна – цивілізована країна. Українці насамперед залишаються людьми та бережуть людське життя. Ми дотримуємося положень Женевських конвенцій та інших принципів міжнародного гуманітарного права».



У таборі утримання російських військовополонених на Заході Україні є триразове харчування, зал для перегляду новин, книги та лікування
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міжнародних злочинців,вбивць і насильників українського народу-забезпечують краще як своїх пенсіонерів(10000-2500).Втой час як пенсіонери щей з тих копійок донатать на Армію.Нічого собі дотримання Міжнародних гуманітарних прав.Ви подивіться на наших Хлопців,які пройшли російські катівні,як їм оце дивитись.Щей зубки їхні гнилі, їм лічать.
Відповісти
В нас так пенсіонери не живуть! Зажерлися вже на тих гуманітарних правах! Життя кацапа-ворога неможе коштувати більше ломаного гроша! Влаштували тут їм курорт...
Відповісти
Це знущання над своїми людьми. Вони мають жити в режимі строгача.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні