Відома російська співачка публізно зізналась в алкоголізмі

0
Відома російська співачка публізно зізналась в алкоголізмі
Російська співачка МакSим публічно зізналася в своїй алкогольній залежності.

Після двох зірваних концертів, на яких артистка на сцені ледь стояла і не могла потрапити в ноти, вона не стала приховувати, що й справді зловживала міцними напоями. Знаменитість записала відео, в якому пояснила, що почала прикладатися до чарки бо взяла на себе забагато після тривалої хвороби.

Як відомо, у червні 2021 року МакSим забрали до лікарні з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. Через критичний стан її ввели в штучну кому, в якій вона провела більше двох тижнів:

"Я вирішила, якщо я зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену, відпрацюю як машина. Не вийшло. Закінчилося все зривом концерту. Я дійшла до того, що ось ця моя, що стала звичкою, така спроба втекти від проблем, недугів, від якихось емоцій за допомогою алкоголю. Вони ні до чого не приводять. Більше того, вони приводять до величезних втрат у підсумку. Я дійшла до висновку, що це залежність. Усвідомила це, прийняла і вирішила діяти. Тому зараз я перебуваю в клініці і вже тривалий час", - розповіла МакSим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні