Джонні Депп звернувся до росіян і побажав їм «берегти себе». ВІДЕО

0
Джонні Депп звернувся до росіян і побажав їм «берегти себе». ВІДЕО
Американський актор Джонні Депп звернувся до росіян з екранів перед показом фільму «Жанна Дюбаррі», де зіграв головну роль. У короткому відео зірка побажав глядачам з РФ «берегти себе».

Про це пишуть російські Telegram канали, передає Главком.

Як заявили глядачі, перед показом «Жанни Дюбаррі» їм показали звернення Деппа, який побажав громадянам країни-терористки приємного перегляду та порадив бути обережними.

«Це Джонні Депп. Дуже дякую, що знайшли час переглянути наш фільм «Жанна Дюбаррі». Я ним дуже пишаюся і сподіваюся, що ви отримаєте задоволення. Бережіть себе і до зустрічі», – сказав американець.

Стрічку з зіркою без перешкод показують у Росії, де заявляли, що іноземні фільми їм не потрібні, а вітчизняний кінематограф працює не гірше, ніж Голлівуд.

Зауважимо, що Джонні Депп вже понад рік ігнорує війну в Україні та займається виключно налагоджуванням своєї карʼєри.



До слова, днями росіяни заявили, що він приїде в РФ, щоб записати спільний трек з місцевим гуртом та проїхатися російськими містами.

За це йому нібито пообіцяли $370 тисяч. Офіційно чутки артист не коментував, проте можна припустити, що його слова «до зустрічі» могли бути підтвердженням намірів актора погостювати в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні