У селі неповнолітній мотоцикліст збив на смерть чоловіка

0
У селі неповнолітній мотоцикліст збив на смерть чоловіка
У селищі Зарічне на Рівненщині 17-річний мотоцикліст на смерть збив односельця, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від травм 61-річний пішохід загинув на місці аварії.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Аварія сталась близько 21:00 у середу, 12 липня, на вулиці Центральній в селищі Зарічне.

«Водій мотоцикла Yamaha – 17-річний місцевий житель, допустив наїзд на 61-річного односельця, який перетинав проїзну частину в невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід загинув на місці події», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що мотоцикліст не мав посвідчення водія, а мотоцикл, на якому він скоїв аварію, належить батькам і незареєстрований у встановленому порядку.

Додамо, що мотоцикліст та його 18-річний пасажир не травмувались. Відповідно до огляду на стан сп'яніння, мотоцикліст був тверезий.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюрми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні