Під час повітряної тривоги пролунали вибухи у трьох українських містах

1
Під час повітряної тривоги пролунали вибухи у трьох українських містах
У ніч на 13 липня в Києві Хмельницькому та Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи.

Київська обласна військова адміністрація повідомила, що в Київській області зафіксовано безпілотники, працює система ППО.

О 1.46 КМВА повідомила, що внаслідок повітряної атаки на Київ у Солом'янському районі столиці зафіксовано ймовірне падіння уламків.

"Пошкодження та постраждалі уточнюються. Екстрені служби виїхали на місце пригоди. Інформація уточнюється", – ідеться у повідомленні.
Також, як пише КМВА, унаслідок атаки зафіксовано ймовірне падіння уламків:

у Шевченківському районі – на п'ятий поверх багатоповерхового житлового будинку;
у Дарницькому районі – попередньо, на технічний поверх багатоповерхового житлового будинку.

Пізніше він уточнив, що в Дарницькому районі внаслідок падіння уламків сталося руйнування фасаду житлового будинку на рівні технічного поверху. Попередньо, є травмовані. У Шевченківському районі – загоряння на балконі багатоквартирного будинку.

О 2.12 Кличко зазначив, що в Дарницькому районі госпіталізували двох постраждалих.



Окрім того, вибухи було чути й у Хмельницькій області, пише Хмельницька ОДА.



О 1.53 "РБК-Україна" повідомило, що вибухи також чути у Запоріжжі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той бідний хлопчик - то мій онучок Данилко Панасюк.
Ми проживали в Луцьку, де через створені міською радою та ОСББ непорозуміння з пільгами моїй доньці Оксані Панасюк та членам її сім'ї, відключення електроенергії 16 лютого 2022 р., невраховані показники лічильників,створилися несприятливі умови й Оксана з Данилочком поїхали до Польщі. Після двох місяців проживання в польській сім'ї переїхали й отримали можливість формування нової родини : без інтриг, без фінансових претензій та ін. Про Данилка турбувалися. Це нещастя нищить усіх...
З Луцька пішли листи - неблагополучна сім'я : ми не стояли на обліку в міській раді. Але відібрана в свій час земельна ділянка на Прасолів, 23. Замість допомогти лучанам(Оксана Панасюк -Раєвич та Данилочко ві Панасюку)з'ясувати ситуацію, очевидно, що краще передрукувати інформацію, заглиблюючись у біль, який заподіяно моїй сім'ї. Данилко втрапив до лікарні 04.10.22 року (а значить, що той день, коли викликали швидку, оперували дитину без погодження з батьками приховується). 13.10.2022 р.язнайшла дитину в лікарні (мене ніхто не попередив про біду в сім'ї доньки) і я не побачила на дитині уражень, про які писали змі.
Неправдива також інформація щодо мови : ми розуміємо польську. Але процедура того вимагає. Тому запрошений перекладач.
Замість того, щоб допомогти інваліду по зору 2 групи її кинуто до в'язниці для попереднього слідства. Важкі умови : моральні, матеріальні. Шкода, що виникло це непорозуміння в сусідній країні, де щиро пройнялися державною бідою - агресією проти України.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні