У дворі будинку знайшли по частинах тіло чоловіка

0
У дворі будинку знайшли по частинах тіло чоловіка
У центрі Одеси виявили тіло молодого хлопця, частини якого були розкидані по вулиці, про що повідомили місцеві Telegram-канали.

Про це повідомляє пресслужба правоохоронних органів області поділилися деякими подробицями трагедії.

Тіло чоловіка лежало у дворі багатоквартирного будинку на Французькому бульварі 20а в місті Одеса і деякі органи були відокремлені від нього. Перехожі викликали на місце поліцію, які одразу ж почали розслідування.

Співробітники правоохоронних органів зазначають, що у громадянина були зафіксовані тілесні ушкодження, які характерні для отримання від вибухового пристрою.

"Під час огляду місця події поліцейські виявили неподалік від загиблого важіль від ручної гранати. Наразі всі обставини події встановлюються слідчо-оперативною групою територіального підрозділу поліції", — йдеться в повідомленні.

Слідство вирішує стосовно внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань із приміткою "самогубство".

Звідки у молодого хлопця опинився в розпорядженні вибуховий пристрій — на момент публікації матеріалу не повідомлялося. Більше подробиць про трагедію також невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні