19-річний хлопець, створював та поширював дитячу порнографію за участю 11-річної сестри

0
19-річний хлопець, створював та поширював дитячу порнографію за участю 11-річної сестри
Кіберполіція затримала 19-річного чоловіка, який створював та поширював дитячу порнографію за участю молодшої сестри. Дівчинці - 11 років. Йому загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ.

"Кіберполіцейські під час моніторингу інтернет-мережі виявили контент щодо сексуальної експлуатації дитини. У подальшому правопорушника ідентифікували співробітники кіберполіції спільно зі слідчими Головного слідчого управління Нацполіції. За місцем проживання фігуранта правоохоронці провели обшуки, вилучено два мобільні телефони і два ноутбуки", - сказано у повідомленні.

Після створенняя порнографічного контенту розповсюджував його на форумах анонімного сегменту мережі Інтернет. Підготовлені молодиком відеофайли відправили для проведення експертизи в ДНДЕКЦ МВС України, яка підтвердила, що створений контент є дитячою порнографією.

Хлопця затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. У рамках розслідування кримінального провадження ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України, проводяться всі необхідні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні