У селі трагічно загинув 13-річний хлопчик

0
У селі трагічно загинув 13-річний хлопчик
У неділю, 9 липня, до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що до медзакладу доставлено жителя села Замостя, що на Буковині із вогнепальним пораненням. Від отриманих травм хлопець помер.

Про це повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин загибелі 13-річного хлопчика виїхали правоохоронці.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці попередньо з’ясували: того дня 48-річний житель села Замостя перебував вдома разом із своїми 13-річним та 9-річним синами.

Близько 20:00 діти попросили батька навчити їх стріляти. Чоловік взяв рушницю із набоями та пішов разом із синами у ліс неподалік від будинку.

«Там буковинець зарядив зброю та відійшов від дітей, які знаходилися позаду нього. У цей час рушниця впала з плеча на землю – і відбувся постріл: поранення отримав 13-річний хлопчик. Чоловік доставив сина у лікарню. Там медики констатували його смерть», - розповіли у поліції

Тіло загиблого підлітка поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Співробітники поліції вилучили гладкоствольну мисливську рушницю, яку направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС України.

Всі дозвільні документи на зброю у батька були.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні