Росіяни скинули авіабомбу на місце видачі допомоги в українському місті: четверо загиблих

0
Росіяни скинули авіабомбу на місце видачі допомоги в українському місті: четверо загиблих
Російські загарбники скинули авіабомбу на місце видачі гуманітарної допомоги в Оріхові Запорізької області. Четверо людей загинули, 11 поранено.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

«Рашисти здійснили воєнний злочин у прифронтовому Оріхові – вдарили керованою авіабомбою під час видачі гуманітарної допомоги у житловому кварталі», – розповів він.



За даними очільника регіону, чотири людини загинули на місці: жінки 43, 45, 47 років та 47-річний чоловік. «Одинадцять містян госпіталізували з пораненнями різного ступеня тяжкості», – додав Малашко.

За даними поліції, авіабомба майже повністю зруйнувала будівлю.

«Під завалами зруйнованого закладу виявилося понад півтора десятка людей, які перебували всередині та поруч зовні», – розповіли в поліції.



Також було пошкоджено житлові будинки та інші об'єкти цивільної інфраструктури, розташовані поряд з епіцентром вибуху. Були деблоковані тіла чотирьох загиблих - трьох жінок, 1976, 1978 і 1980 рр., а також чоловік, 1976 р.н. Ще одинадцять врятованих громадян із пораненнями різного ступеня тяжкості, після надання першої медичної допомоги, було госпіталізовано.

«Рятувальні роботи продовжуються. Сапери встановлюють тип боєприпасу, що застосовується по мирному населенню», – зазначили в МВС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні