Стало відомо, скільки росіян підтримають путіна на виборах

0
Стало відомо, скільки росіян підтримають путіна на виборах
Майже 70% росіян підтримають диктатора Володимира Путіна на наступних виборах, повідомляє соціологія.

Про це пише Вголос.

Більшість респондентів описують своє ставлення до Путіна як «позитивно-нейтральне». Дві третини опитаних хотіли б переобрання його у 2024 році.

Прихильники його переобрання пояснюють це тим, що Путін «веде правильну політику», «хороший лідер», «за народ», «йому немає альтернативи». На думку опитаних, Путін висловлює інтереси «силовиків», а також «простих людей», «олігархів» і «середнього класу».

Щодо диктатора, як і раніше, переважають позитивно-нейтральні оцінки. Близько чверті (23%) респондентів описують своє ставлення до Путіна як «симпатію», ще 19% - як «захоплення» - порівняно з минулим роком частка таких оцінок практично не змінилася. Ще 12% респондентів говорять про «нейтральне, байдуже» ставлення, близько третини (31%) не можуть сказати про нього «нічого поганого».

Путіна на наступний термін хочуть бачити 68% росіян - це рекорд із 2012 року, якщо не брати до уваги травня 2022 року (тоді було 72%).

Найчастіше про бажання бачити Путіна президентом РФ після закінчення нинішнього терміну говорили респонденти 55 років і старші, ті, хто довіряє ТБ як основному джерелу інформації, і найбільш заможні росіяни.

Проти його переобрання 20% росіян. Кожен 12-й із незадоволених згадав, що диктатор почав війну проти України, «вбиває людей і знищує народ» (щоправда, не уточнили, який).

У березні 2024 року в Росії очікують вибори президента.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні