В Україні хочуть скасувати військовий призов

0
В Україні хочуть скасувати військовий призов
Олексій Резніков розповів, що Україна таки відмовиться від військового призову. Міністр пояснив, що система мобілізації та резерву, центри комплектації (колишні військкомати) є радянським спадком, який треба принципово змінювати.

Про це розповів глава Міноборони України у ефірі телемарафону, пише 24 канал.

Він зазначає, що має бути інший підхід, максимальна цифровізація. За словами високопосадовця, колишні військкомати мають стати, умовно кажучи, ЦНАПами.

"От тоді це буде зрозуміло для населення, не будуть їх (ЦНАПів – 24 Канал) боятися, стояти в черзі, потерпати в поневірянні. Нам треба змінювати підхід, треба скасовувати призов, робити професійну армію, але робити зрозумілий пошаровий реєстр резерву на випадок повномасштабної війни, на випадок вторгнення", – заявив Олексій Резніков.

За його словами, це значить, що головний капітал – люди, з якими треба працювати. Міністр пригадав, що в Україні система обліку – старорадянська, тому що за неї відповідають керівники підприємств.

"У нас сьогодні величезна кількість українців, які самозайняті особи, та випадають з цього напрямку. Тому задач багато і ми знаємо, що робити", – заявив глава Міноборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні