«Ну, так і треба»: українська блогерка зраділа ракетному удару по Львову. ВІДЕО

0
«Ну, так і треба»: українська блогерка зраділа ракетному удару по Львову. ВІДЕО
Українська блогерка на ім’я Анастасія Нагієва під час прямого ефіру у соцмережах, коментуючи ракетний удар по Львову заявила, що львів’янам "немає чого розслаблятись".

Про це пише Главред.

Відповідне відео шириться у мережі. На ньому видно, що блогерка вела прямий ефір у соцмережі і спілкувалася зі своїми підписниками, коли один із них сказав, що російські загарбники атакували Львів.

Очевидно, розмова відбувалася під час повітряної тривоги якраз у ніч, коли окупанти завдали удару по місту. Коли один з підписників каже, що по Львову були "прильоти", блогерка радіє цьому і каже, нібито "так і треба".

"Ну, так і треба, нема чого <неценз.> розслаблятись. Всім пора получати, а не тільки ми маємо одні "прильоти" ловити", – заявила дівчина.

При цьому вона сказала, нібито львів’яни "живуть собі попереднім життям", тому приліт" нібито "нагадає їм, що війна не закінчилася".

Варто зазначити, що блогерка говорила про обстріли Львова абстрактно, а не про конкретний обстріл будинку. У момент, коли були зроблені відповідні заяви, ще не було відомо про масштаби удару по Львову і жертви.

Незадовго після цього блогерка видалила свої сторінки у всіх соцмережах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні