Міноборони рф хоче набрати в армію жінок

0
Міноборони рф хоче набрати в армію жінок
Міністерство оборони РФ запустило рекрутингову кампанію по набору жінок до армії на контрактну службу. Їх можуть направити надалі на війну в Україну.

Про це повідомляє російське видання «7х7», передає Главком.

У публікації зазначається, що подібні заклики про набір жінок у військомат з'явилися в омських Telegram-каналах. У рекламі від Міноборони РФ йдеться про набір громадянок, які працюють лікарями, фельдшерами, медсестрами та кухарями, яким пропонують «встати з чоловіками в одному строю».

В одному з військкоматів Омська розповіли, що йдеться про набір жінок до 50 років, які можуть укласти контракти щонайменше на 1 рік. Також повідомляється, що для них у цей час не передбачено відпустки.

Крім того, медсестрам та кухарям необов'язково мати освіту за спеціальністю, йдеться у публікації.

Хоча у військкоматі не уточнили, куди саме відправлять жінок, але зазначили, що вони відправляться на службу до регіонів РФ. Тут варто зазначити, що Кремль ще минулого року оголосив про анексію частини території України, зокрема Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області, Москва «включила» до складу Росії.

«Співробітник не зміг сказати, скільки платитимуть жінкам. Але їм покладено губернаторські виплати: 100 тис. руб. у перший місяць і по 50 тис. у наступні три. Жінки отримають одноразову президентську виплату в 195 тис. руб. Написати заяву запросили до пункту відбору на військову службу за контрактом», - йдеться у матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні