Споживче кредитування: що це і як працює*

0

Коли потрібно щось купити в будинок, а сімейного бюджету просто не вистачає, на допомогу приходить споживчий кредит. Це позика, яку ви оформляєте в банку або МФО на власні потреби. При цьому взяти її може тільки фізична особа - компанія її отримати не зможе.

Умови отримання споживчого кредиту від МФО

Багато хто зазвичай йде за кредитом у банк. Але вся процедура займає велику кількість часу, і є багато факторів, через які можна отримати відмову. А часом гроші потрібні терміново і немає часу так довго чекати. В такому разі взяти швидкий кредит онлайн на карту без дзвінків цілодобово можна в мікрофінансових компаніях. При цьому Ви отримаєте гроші буквально в цей же день, як і подасте заявку на мікропозику. Таким чином можна розв'язати свої проблеми швидко і без зайвих зусиль.

Споживче кредитування в МФО вигідне з багатьох причин:

  • мінімальна процентна ставка при першому зверненні. Сьогодні в Україні кожен зможе взяти кредит і при цьому не переплачувати відсотки;

  • не потрібна довідка про доходи та поручитель. На відміну від МФО, банки якраз це вимагають і не видадуть вам кредит, якщо у вас цього не буде;

  • онлайн позику можна отримати навіть з поганою кредитною історією. Банк при цьому вам відмовить, якщо вона буде не ідеальною. Але тут важливий один момент - вам необхідно своєчасно погашати борги з кредитування;

  • взяти кредит зможе кожен, навіть той, хто не має постійного місця роботи. Банки ж дивляться на платоспроможність людини. Звичайно, якщо у вас немає постійної роботи, ви не зможете взяти велику суму, але невеликий кредит вам у будь-якому разі видадуть;

  • кредит можна оформити онлайн, і не потрібно шукати відділення компанії в місті. А тому навіть у нічний час ви можете отримати гроші, як і у вихідні дні. Коли ви реєструєтеся на сайті, заповнюєте анкету, сервіс перевіряє інформацію автоматично, тобто працює цілодобово. Якщо ви новий клієнт, необхідно трохи почекати, поки будуть оброблятися ваші дані. Постійні клієнти отримують кошти буквально відразу ж після подачі заявки.

    Гроші за кредитом надходять на вашу банківську карту. Дуже важливо, щоб вона була оформлена саме на вас.

Споживче кредитування в банку має свої переваги:

  • Доступність: Багато банків пропонують різні види споживчих кредитів, що робить їх доступними для більшості клієнтів. Банки зазвичай мають широкий спектр кредитних продуктів з різними умовами та ставками, що дає змогу знайти оптимальний варіант для конкретних потреб.

  • Гнучкість: Споживчі кредити можуть бути використані для різних цілей, таких як покупка товарів, оплата медичних послуг, ремонт житла тощо. Ви можете використовувати кошти з кредиту так, як вам зручно.

  • Контроль витрат: Споживчий кредит дозволяє вам розподілити великі витрати на більш доступні щомісячні платежі. Ви можете обрати термін погашення кредиту, який вам зручний, і заздалегідь знати суму, яку потрібно буде сплачувати кожен місяць.

  • Побудова кредитної історії: Якщо ви своєчасно погашаєте кредити, це сприяє покращенню вашої кредитної історії. Це може бути корисно в майбутньому, коли вам знадобиться отримати інші види кредитів, такі як іпотека або автокредит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні