Українців попередили про нову загрозу на ЗАЕС: що сталося

0
Українців попередили про нову загрозу на ЗАЕС: що сталося
В "Енергоатомі" попереджають про ще одну загрозу від діяльності росіян на Запорізькій атомній електростанції в тимчасово захопленому Енергодарі. Окупанти довіряють керування об’єктом недосвідченим спеціалістам з РФ.

Про це повідомили у прес-службі НАЕК Енергоатом.

Зазначається, що керівником зміни одного з енергоблоків призначено працівника Балаковської АЕС. Втім, він має досвід роботи лише сім місяців. Натомість ця посада потребує наявності значно більшого досвіду, адже передбачає оперативне управління реактором"

"Кваліфікований український персонал ЗАЕС, який роками забезпечував роботу станції, продовжує піддаватися тиску, залякуванням і шантажу з боку російських ядерних терористів. Водночас зрадники призначають на керівні оперативні посади, для яких необхідна відповідна ліцензія, молодих росіян", - наголошують в "Енергоатомі".

Своїми діями російські окупанти вкотре наражають світ на небезпеку. Саме тому в компанії зауважують, що необхідно якнайшвидше повернути контроль над станцією законному оператору "Енергоатому"

"Через некомпетентність та недосвідченість завезеного російського персоналу загроза безпечній експлуатації Запорізької АЕС лише зростає", - додають у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні