Мікроавтобус з військовими злетів з дороги та перекинувся: є загиблий та поранені

0
Мікроавтобус з військовими злетів з дороги та перекинувся: є загиблий та поранені
На Полтавщині поблизу Пирятина сталася аварія з мікроавтобусом, в якому їхали військові. На жаль, внаслідок ДТП є загиблий та постраждалі. Наразі справу щодо ДТП розслідує ДБР.

Про це повідомив речник теруправління Держбюро розслідувань Олександр Білка, пише Суспільне.

Аварія сталася зранку 4 липня. Мікроавтобус з військовими з’їхав за межі проїзної частини та перевернувся. За словами речника ДБР, внаслідок ДТП загинув один з пасажирів, ще четверо – травмовані.

Наразі постраждалі пасажири перебувають у Пирятинській лікарні. Їхній стан – стабільний, середньої тяжкості, але вони при свідомості.

Тепер розпочато досудове розслідування за статтею про порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні