Пригожин повернувся в рф і забрав у ФСБ вилучену в «вагнерівців» зброю

0
Пригожин повернувся в рф і забрав у ФСБ вилучену в «вагнерівців» зброю
Ватажок "ПВК Вагнер" Євген Пригожин 4 липня особисто прибув до Петербурга, де йому повернули вилучену під час обшуків зброю.

Про це пише російське видання Фонтанка із посиланням на джерела, передає Українська правда.

"4 липня на початку п'ятої до будівлі Управління ФСБ у Петербурзі та Лінобласті на Ливарному проспекті під'їхали БМВ 7-ї серії і "Ленд Крузер" з охороною, який його супроводжував.

За інформацією Фонтанки, кортеж припаркувався біля будинку 25 по Шпалерній вулиці. Задні двері БМВ відчинилися, звідти вийшов Євген Пригожин і, пройшовши буквально кілька метрів, сам відчинив масивні двері, праворуч від яких висить вивіска "Приймальня".

За інформацією видання, у вівторок Пригожину повернули два карабіни "Сайга", нарізний австрійський карабін Steyr Mannlicher, напівавтоматичну гвинтівку "АРка" і ще кілька рушниць і пістолетів.

Незабаром він вийшов, а люди, які його супроводжували, винесли гвинтівки і склали їх в автомобіль. Кортеж відбув.

За кілька годин до цього ватажка "Вагнера" офіційно запросили для повернення йому назад зброї, виявленої під час відомих обшуків 24 червня і вилученої в його заміській резиденції в елітному котеджному селищі "Північний Версаль".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні