У Міноборони пояснили, навіщо рф залякує терактом на ЗАЕС

0
У Міноборони пояснили, навіщо рф залякує терактом на ЗАЕС
Росія нагнітає ситуацію навколо Запорізької атомної електростанції та може вдатись до терористичних дій на території АЕС, щоб переломити хід війни на свою користь.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За словами Маляр, інформаційний простір заповнили повідомлення про ймовірність терористичного акту на ЗАЕС.

«Тут варто розуміти, що країна-терорист здатна на будь-які, навіть тотально безрозсудні вчинки, які потім спробує видати за чужі», – наголосила Маляр.

З метою мінімізації потенційно можливих негативних наслідків у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях уже декілька днів тривають навчання екстрених служб з подолання наслідків можливого теракту на ЗАЕС, зазначила вона.

«Навіщо Росія нагнітає ситуацію з ЗАЕС і може вдатись до терористичних дій на її території? Щоб переломити хід війни на свою користь», – зазначила вона.

Як підкреслила заступниця міністра, обидва сценарії – як залякування терористичними діями, так і їх безпосереднє вчинення – для РФ є інструментом досягнення воєнних цілей.

Маляр наголосила, що найкраще, що можуть зробити українці зараз – зберігати спокій, довіряти виключно офіційним джерелам інформації та дотримуватись їх рекомендацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні