Авто розірвало навпіл: на трасі у ДТП загинула жінка. ФОТО

0
Авто розірвало навпіл: на трасі у ДТП загинула жінка. ФОТО
На Рівненщині за 17 км від Дубна сталась смертельна аварія, у якій загинула 65-річна жінка. Також постраждали двоє людей, їх госпіталізували.

Про це повідомила прес-служба ДСНС Рівненщини.

Зіткнення легковиків Ford Mondeo та ВАЗ-21099 сталось близько 19:00 у вівторок, 4 липня, на трасі «Київ–Чоп» біля села Птича (напрямок від Дубна на Броди).

Прес-служба поліції попередньо повідомляла про трьох потерпілих. Однак зранку наступного дня після ДТП рятувальники уточнили, що в аварії загинула 65-річна жінка. Також травми отримали 27-річна жінка та 73-річний чоловік, обох потерпілих оправили до медзакладу.

«До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників. Рятувальники, з метою недопущення виникнення загоряння, відключили клеми акумуляторних батарей у транспортних засобах», – додають рятувальники.

Наразі обставини аварії, зокрема, хто саме спричинив зіткнення, з'ясовують правоохоронці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні