Після теракту на ЗАЕС росіяни можуть підірвати ще одну АЕС

0
Після теракту на ЗАЕС росіяни можуть підірвати ще одну АЕС
Російські окупанти можуть готувати провокації не лише на Запорізькій АЕС. Диктатор Володимир Путін може віддати наказ про підрив Курської АЕС, щоб звинуватити в цьому Україну.

Про це пише Еспресо.

"Ті руйнування ЗАЕС, які росіяни планують вчинити, не обовʼязково будуть з витоком радіоактивних елементів. Вони можуть вдатись до руйнування турбін, які перетворюють теплову енергію в електрику. І потім це все потрібно буде відновлювати Україні. Також розглядається варіант передачі ЗАЕС під контроль МАГАТЕ, відповідно й Україні, а потім дистанційно підірвати АЕС. Такий сценарій цілком ймовірний. Адже тоді вони будуть звинувачувати Україну в підриву також", – висловив свою думку військовий аналітик Олексій Гетьман.

За словами аналітика, варто звернути увагу і на Курську АЕС, оскільки там зараз відбуваються "дуже дивні рухи".

"Є інформація про те, що росіяни також мінують цю АЕС. Цілком ймовірно, що Кремль може підірвати й Курську АЕС, а потім звинуватити в цьому Україну. Всі варіанти розглядають, як такі. Росіяни можуть влаштувати теракт на ЗАЕС, потім підірвати Курську АЕС та звинувачувати Україну у тому, що ми відповіли таким чином на підрив ЗАЕС. Тобто готуються провокації, які завжди були в стилі росіян", – наголосив Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні