Через вірусну інфекцію померла двомісячна дитина

0
Через вірусну інфекцію померла двомісячна дитина
У Київські області помер двомісячний хлопчик, бо мати його не лікувала. Жінку судитимуть за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

"Ювенальні прокурори Білоцерківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 32-річної жінки за фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною (ст. 166 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка неналежно доглядала за своїм двомісячним сином, який від народження мав захворювання та потребував особливого догляду.

Коли у дитини з’явилися ознаки застуди, мати не звернулася до лікаря для отримання необхідної медичної допомоги та призначення лікування, у результаті чого малюк помер.

"Згідно з висновком експерта, смерть дитини настала від гострої респіраторної вірусної інфекції", - додали у прокуратурі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні