На Волинь привезли тіла чотирьох загиблих військових. ФОТО

0
На Волинь привезли тіла чотирьох загиблих військових. ФОТО
У Маневицькій громаді Камінь-Каширського району в один день попрощаються з Героями Богданом Янчишиним та Віталієм Пилипчуком.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Автомобілі з загиблими бійцями приблизно о 10:00 годині від межі громади (Граддівське лісництво) будуть рухатися через Довжицький, Оконський старостинські округи та селище Маневичі.

У Маневичах маршрут кортежу з загиблими Героями буде такий: проспект Волі, вул. Незалежності, Маневицька багатопрофільна лікарня.

о 12:00 годині автомобіль із тілом загиблого воїна Богдана Янчишиина від Маневицької багатопрофільної лікарні поїхав по маршруту: вул. Незалежності, вул.Луцька, вул. Вокзальна, вул. Андрія Дудіка, вул. Миру.

Автомобіль із загиблим Віталієм Пилипчуком продовжить маршрут селищем Маневичі по вул. Незалежності, вул. Луцька, трасою М-07 до села Гута Лісівська, де проживає сім’я загиблого воїна.

Жителів сіл Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, Северинівка, Камянуха, Гута Лісівська, смт Маневичі просять гідно зустріти та віддати честь і шану воїнам-захисникам, які віддали найцінніше - своє життя на незалежність України і спокій кожного з нас.

Про більш точний час поховання Воїнів повідомлять додатково.

Нагадаємо, житель селища Маневичі Богдан Янчишин з перших днів рашистської агресії став на захист рідної Вітчизни. Молодий Герой не дожив до свого 33-річчя лише 5 днів.

56-річний житель села Гута Лісівська Віталій Пилипчук також відразу після початку агресії став на захист Вітчизни. У Героя залишалася мама, дружина, чотири дитини та 2 онучки.



У Любешівську громаду Камінь-Каширського району привезли 50-річного Героя Юрія Хрупчика. Волинян просять гідно зустріти полеглого воїна.

Герой навіки повернеться додому у вівторок, 4 липня. Про це повідомили у Любешівській громаді.

Скорботний кортеж з тілом загиблого військовослужбовця виїхав з Луцька о 09:30 год.

Для вшанування Героя мешканці Седлища, Нових Березич та Любешівської Волі вийшли на центральну дорогу у своїх селах.

Далі авто рухалось за таким маршрутом:

по Любешову – вулиця Незалежності, поворот біля обеліска Скорботної матері на вулицю Європейська (колишня Брестська). Далі через село В’язівне до с. Бірки. У селі – до будинку, де проживав загиблий. Чин відспівування Героя відбудеться у місцевому храмі.

Нагадаємо, Юрій Хрупчик був жителем села Бірки. Герой загинув внаслідок мінометного обстрілу, на території Донецької області.



У вівторок, 4 липня, на Волині зустрінуть полеглого Героя Юрія Стасюка.

Про це повідомляє Голобська громада.

У післяобідню пору тіло загиблого героя Стасюка Юрія Миколайовича привезуть в батьківську домівку, до рідного селища Голоби.

Жителів громади просять зустріти загиблого військовослужбовця живим коридором та з гідністю вшанувати Героя.

Інспектор прикордонної служби Юрій Стасюк загинув 2 липня на Донеччині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні