Третя окрема штурмова бригада оголосила набір до своїх лав. ВІДЕО

0
Третя окрема штурмова бригада оголосила набір до своїх лав. ВІДЕО
Третя окрема штурмова бригада Сухопутних військ Збройних Сил України оголосила набір до своїх лав. Для новобранця це можливість воювати пліч-о-пліч із високомотивованими побратимами, офіційне оформлення, належне грошове й речове забезпечення, сучасне озброєння.

Як повідомляє штурмова бригада, приєднатися до підрозділу можуть як військовослужбовці шляхом переведення, так і цивільні добровольці, які пройдуть навчання за міжнародними стандартами.

Під час курсу молодого бійця, що триває не менше місяця, рекрути тренуються під керівництвом фахових інструкторів із бойовим досвідом. Під час навчань новобранці здобувають теоретичні й практичні знання з вогневої, тактичної підготовки й медицини. Рекрутингові центри підрозділу діють у Києві та Дніпрі. Новобранці з регіонів забезпечуються житлом.

Щоб долучитися до підрозділу, необхідно заповнити анкету на офіційному сайті бригади: www.ab3.army та очікувати на дзвінок із рекрутингового центру.

На сайті також є покрокова інструкція того, як відбувається процес приєднання, перелік актуальних вакансій, відповіді на найпоширеніші питання та інформація про бригаду та її командирів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні