Російська ДРГ намагалися зайти у прикордонну область: вбито двох українців. ФОТО

0
Російська ДРГ намагалися зайти у прикордонну область: вбито двох українців. ФОТО
Російські окупанти здійснили спробу проникнення на територію Сумської області. Внаслідок чого загинуло двоє та було поранено одного цивільного.

Про це повідомляє ОК "Північ".

"3 липня стало відомо про загибель двох мешканців прикордонного населеного пункту та поранення ще одного внаслідок спроби проникнення ворога на територію нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває розслідування обставин трагедії. У командуванні вчергове закликали мешканців прикордонних територій евакуюватися з небезпечних районів та населених пунктів, які знаходяться в близькості до ворога.

Водночас в Офісі генпрокурора повідомили про початок досудового розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України).

"У Шосткинському районі поблизу с. Ходине Шалигінської громади під обстріл потрапили два транспортні засоби", - розповіли в ОГПУ, не згадавши про спробу проникнення росіян на українську територію.

За даними правоохоронців, під обстріл потрапили жінка та її 22-річний син, які їхали на мопеді, та автівка. Перші загинули, а водій автівки отримав поранення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні