На будівництві через падіння щита загинув 25-річний чоловік

0
На будівництві через падіння щита загинув 25-річний чоловік
У понеділок, 3 липня, на будівництві багатоповерхівки на вул. Величковського у мікрорайоні Рясне-2 загинув 25-річний робітник.

Про це ZAXID.NET розповіли в поліції Львівщини.

Трагічний інцидент трапився близько 18:00. На будівництві загинув 25-річний робітник, мешканець Львова. Попередньо встановлено, що він отримав травми внаслідок падіння щита.

За даними Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на момент приїзду «швидкої» молодий чоловік ще був живий, медики проводили реанімаційні заходи, але врятувати його не вдалося.

Поліція встановлює обставини трагедії та вирішує питання про відкриття кримінального провадження за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ст. 272 ККУ)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні