Кого з українців у липні можуть призвати до ЗСУ в першу чергу

0
Кого з українців у липні можуть призвати до ЗСУ в першу чергу
Нині в українській армії - попит на людей, які володіють іноземними мовами, зокрема, англійською, німецькою та французькою. Фахівці зі знанням мов потрібні для співпраці з інструкторами з інших країн, які навчають українських військових поводженню з новими видами озброєння.

Про це пише УНІАН.

Тому влітку, під час мобілізації, будуть звертати увагу і призивати саме таких фахівців.

На військову службу в липні 2023 також можуть призвати українців, яких раніше визнали придатними і обмежено придатними - незалежно від того, є у них досвід військової служби чи ні.

Мобілізувати можуть:

придатних та обмежено придатних за станом здоров'я під час воєнного стану чоловіків віком від 25 до 60 років без досвіду військової служби;
придатних та обмежено придатних за станом здоров'я під час воєнного стану чоловіків з досвідом військової служби віком від 18 до 60 років;
знятих та виключених з військового обліку чоловіків віком від 18 до 60 років (з "білим квитком"), визнаних придатними або обмежено придатними за станом здоров'я під час воєнного стану рішенням ВВК (військово-лікарської комісії), які не скоювали тяжких злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні