Представники ТЦК увірвалися в приватний будинок та почали погрожувати. ВІДЕО

1
Представники ТЦК увірвалися в приватний будинок та почали погрожувати. ВІДЕО
На Хмельниччині розгорівся скандал за участі співробітників територіального центру комплектування. Військові без дозволу зайшли до будинку військовозобов'язаного, під час словесної суперечки, яка зав'язалася між ними та господарями домоволодіння, звучали погрози.

Про це пише Обозреватель.

Відповідне відео опублікував у TikTok користувач yaroslavmatveev, однак на момент публікування новини вже видалив допис. На кадрах видно, що чоловіки у військовій формі зайшли до будинку, а чоловік, який фільмував увесь процес, говорив, що вони не мають такого права.

"Яке ви маєте право заходити в хату?" – запитував чоловік.

Однак військові не покидали приватне домоволодіння, аргументуючи свої дії воєнним станом. Вони показали документи та вимагали припинити зйомку.

Далі у розмові прозвучали слова про те, що військовозобов'язаний якимось чином може "зламати ногу і голову", коли їхатиме на мотоциклі. Чим закінчилася суперечка – невідомо, оскільки відео обірвалося.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"військовозобов'язаний якимось чином може "зламати ногу і голову", коли їхатиме на мотоциклі" так майор також може спіткнутись і скрутити вязи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні